Privatundervisning

Springundervisning ved Robin Grauff

Underviser: Robin Grauff
Beskrivelse

Hver onsdag fra kl.17-21 er det muligt at få undervisning på hold ved Robin Grauf. Robin er international springrytter som til daglig driver Branderup Horses.

Tilmeld dig undervisning her på siden og kontakt Caroline Schultz i forhold til at få koordineret tidspunkt. caroline@persillegade.dk

Dressurundervisning ved Bjarne Iversen

Underviser: Bjarne Iversen

Undervisning ved Emma Glud Jørgensen

Underviser: Emma Glud Jørgensen
Beskrivelse

Jeg tilbyder undervisning i dressur på alle niveauer. Jeg har redet siden jeg var 8 år gammel og har redet i alle klasser op til Grand Prix.

Min hest Rolex står opstaldet på SØS, så du finder mig hver dag på staldgangen.

Undervisning ved Caroline Schultz

Underviser: Caroline Schultz
Beskrivelse

Jeg underviser på alle niveauer. I min undervisning ligger jeg vægt på at grundridningen er på plads.

For mig handler det ikke kun om at springe over nogle spring, men samtidig om at hest og rytter skal føle sig trygge mens de gør det, og at det bliver taget i den pågældende ekvipages tempo, samtidig med, at de bliver klogere på vejen derhen. Af samme grund, ligger jeg derfor stor vægt på den rigtige ridning mellem forhindringerne.

Undervisning ved Kimmi Esbjerg

Underviser: Kimmi Marek Esbjerg

Undervisning ved Dorthe Wiseman

Underviser: Dorthe Wiseman

Undervisning ved Nicole Hansen

Underviser: Nicole Hansen
Beskrivelse

Jeg tilbyder lektioner i Akademisk Ridekunst, håndtering af hesten, opstilling og kropsbevidsthed under samarbejdet med dig og din hest.

Det er for dig der ønsker at træne din hest til at være i balance hvad end den bevæger sig på marken eller er igang med en øvelse, såsom Versader, Traversader, Piruetter m.m

Det er for dig der ønsker smidighed, lette hjælpere, god balance og en selvbærende hest, hvor sædet er den primære hjælper.

Det er ligemeget hvilken race din hest er- om du ønsker, at starte stævner på lavt eller højt niveau eller om du slet ikke ønsker, at starte stævner- Ridekunsten er for alle og jeg tilpasser lektionerne til der hvor i befinder jer.

Jeg bestod Lounge/Groundwork testen ved Bent Branderup i Maj 2016.

Hvis du har udfordringer såsom, opstigningsproblemer, stejle, bukke adfærd eller noget helt andet- er jeg også gerne behjælpelig.

Jeg glæder mig til, at være en del af din rejse med dig og din hest.

Pr. lektion a’ 30 min. på Sønderborg Sportsrideklub, kr. 200,-

Undervisning Annika Hansen