Privatundervisning


Ridning og undervisning ved Jesper Rolver

Underviser: Jesper Rolver Nielsen
Beskrivelse

  Velkommen til undervisning og ridning ved Jesper. På denne side kan du tilmelde dig både undervisning og ridning af din hest. Nedenfor kan du se priser for enetimer, holdundervisning, halv og fuld ridning af din hest. Ønsker du undervisning eller ridning skal du tilmelde dig her og kontakte Jesper enten i stalden eller på telefon nr: 24498369 Husk hvis du får undervisning ved Jesper og kommer ude fra vil du blive opkrævet facilitetskort medmindre du har købt for en måned eller i webshoppen.  Det er muligt ikke at være medlem af klubben ved første undervisningsgang, her koster facilitetskort 75 kr. Hvis din hest skal i fuld ridning skal du tilmelde den opstaldning. Denne stiger pr. 1. april 2023 her: https://www.sonderborgsportsrideklub.dk/box/6 

Springundervisning ved Robin Grauff

Underviser: Robin Grauff
Beskrivelse

Hver onsdag fra kl.17-21 er det muligt at få undervisning på hold ved Robin Grauf. Robin er international springrytter som til daglig driver Branderup Horses. 

Tilmeld dig undervisning her på siden og kontakt Caroline Schultz i forhold til at få koordineret tidspunkt. caroline@persillegade.dk

Undervisning ved Emma Glud Jørgensen

Underviser: Emma Glud Jørgensen
Beskrivelse
Jeg tilbyder undervisning i dressur på alle niveauer. Jeg har redet siden jeg var 8 år gammel og har redet i alle klasser op til Grand Prix. Min hest Rolex står opstaldet på SØS, så du finder mig hver dag på staldgangen.  

Undervisning ved Caroline Schultz

Underviser: Caroline Schultz
Beskrivelse

Jeg underviser på alle niveauer. I min undervisning ligger jeg vægt på at grundridningen er på plads.

 

For mig handler det ikke kun om at springe over nogle spring, men samtidig om at hest og rytter skal føle sig trygge mens de gør det, og at det bliver taget i den pågældende ekvipages tempo, samtidig med, at de bliver klogere på vejen derhen. Af samme grund, ligger jeg derfor stor vægt på den rigtige ridning mellem forhindringerne.

Agility ved Annette Laue

Underviser: Annette Laue Tilmeldte: 2/10

Elevundervisning ved Dorthe Wiseman

Underviser: Dorthe Wiseman

Elevundervisning ved Emma Kruse

Underviser: Emma Schürmann Kruse

Elevundervisning ved Naya Kallesøe Hansen

Underviser: Naya Hansen