Tak for jeres interesse for, at starte i elevskolen på Sønderborg Sportsrideklub.

I bedes oprette en profil samt sende en mail til kasserer@sonderborgsportsrideklub.dk, hvorefter vi vil kontakte jer for at drøfte mulighederne for hold mv..

Elevskole undervisere: Fie Blankschøn, Lisa Krogsgaard og Rikke Brøndum

Mail til elevskolen:
elevskolen@sonderborgsportsrideklub.dk (tjekkes mandag, onsdag og torsdag)

Ved spørgsmål til undervisningen i elevskolen eller prøvetime, så kontakt Fie Blankschøn på telefon 4012 7790.

Holdundervisning elevhest / pony:

Undervisning under 18 år:

Enkeltime på hold kr. 100

Månedskort 1 time pr. uge kr. 300 (note 1+2)

Månedskort 2 timer pr. uge kr. 520 (note 1+2)

Ponytræk med forældre kr. 205 (note 1+2)

Undervisning over 18 år:

Enkeltime på hold pr. time kr. 120,

Månedskort 1 time pr. uge kr. 330 (note 1+2)

Månedskort 2 timer pr. uge kr. 580 (note 1+2)

Note 1: Ved afbud på holdene ydes ikke erstatningstimer.

Note 2: Ved stævner o.l. forbeholdes der ret til at aflyse hold mod erstatningstimer.

Enetimer:

Der er også mulighed for at tilkøbe sig enetimer hos vores underviser Fie Blankschøn.

En enetime er af en halv times varighed og koster 150 kr. pr. gang

Halvparter:

For de lidt mere øvede elevryttere, er der mulighed for at blive halvpart på en af vores elevponyer/-heste. Om den enkelte rytter er klar til at varetage opgaven som halvpart er en individuel vurdering foretaget i samarbejde med underviseren.

En halvpart inkluderer 2 ugentlige undervisningstimer på hold i den lille hal (kan være både dressur og spring). Derudover har man ret til at ride ponyen/hesten en af dagene i weekenden.

At have halvpart på en elevpony/-hest er en glimrende måde, at få en forsmag på, hvordan det ville være at have sin egen pony.

Priserne for halvpart:

Elevponyer       750 kr. pr. måned