Nyheder

Læs det fulde arkiv af nyheder og historier fra Sønderborg Sportsrideklub

Seneste nyheder

 

Sommerferie i Elevskolen

07-06-2021

Elevskolen holder ferie fra fredag d 25/6 sidste dag til Mandag d. 9/8, som bliver første dag 🤩

Vi planlægger også Ridelejr i uge 27

Læs mere

Lys over Sønderborg Ridecenter

20-04-2021

Til sommeren 2020 støttede SE's vækstpulje (nu Vækstpulje Norlys) Sønderborg Ridecenter til opsætning af mere lys på vejen ved ridecenteret og vores store udendørsbane. Norlys har støttet projektet med 100.000 kr. 

Fase 1 af projektet med mere vejbelysning er nu gennemført, hvilket dem der har deres daglige gang på SØS måske har bemærket. Der er kommet lys på vejen fra udendørsbanen videre ned til ridecenteret. Vejbelysningen betyder at ryttere og gående kan færdes langt mere sikkert fra vores udendørsbane og ned til centret. I sommeren 2020 blev der ved hjælp af gode frivillige kræfter gravet kabler ned og sat gadelygter op, der efterfølgende er blevet koblet til af Vollerup El-Service. 

Fase 2 - Lys på udendørsbanen 

Fase 2 af projektet går på at få sat lysmaster op på den store udendørsbane. Det betyder, at banen vil kunne benyttes hele året rundt.

Dette er meget kærkomment i en tid med Corona, hvor de fleste af SØS' aktiviteter er rykket udenfor. Projektet forventes at være færdig senest til efteråret 2021. 
SØS sætter stor pris på det store arbejde Sønderborg Ridecenter har gjort i forbindelse med ansøgningen til Vækstpulje Norlys og efterfølgende idriftssættelse og sender naturligvis en stor tak til Norlys for at støtte ridecenterets projekt. 

 

 

 

 

Om vækstpulje Norlys

Vækstpulje Norlys er en pengepulje under energi- og telekoncernen Norlys a.m.b.a. (tidl. SE a.m.b.a.). Vi har en vision om at fremtidssikre det samfund, som vores kunder og andelshavere er en del af. Det er også formålet bag Vækstpulje Norlys, som hvert år deler op mod 15 millioner kroner ud til projekter, der kan skabe vækst og udvikling.
Pengene fra Vækstpulje Norlys bliver givet til alt fra små, lokale projekter i kultur- og foreningslivet til større, innovative projekter. Begge aspekter er med til at skabe liv i lokalsamfundet og helt centralt er det, at pengene fra Vækstpulje Norlys er med til at gøre en forskel der, hvor de bliver bevilget.

Ved udgangen af april 2020 ophørte SE Vækstpulje i sin nuværende form. Vækstpuljens aktiviteter videreførtes i regi af Vækstpulje Norlys. Norlys er navnet efter fusionen i 2019 af de to energi- og telekommunikationsvirksomheder SE og Eniig.

Læs mere om Vækstpulje Norlys

https://norlys.dk/om-norlys/vaekstpulje

Læs mere

Springkursus med Sarah Møller Pedersen

08-03-2021

Sønderborg Sportsrideklub holder weekenden den 27.-28. marts kursus med Sarah Møller Pedersen

Info om Sarah

Sarah har redet siden hun var 4 år og er nærmest født på en hest. Begge hendes forældre har været en stor del af sporten, og det samme blev Sarah, da hun allerede som 15-årig blev placeret både til DM, NM og EM for pony. Sarah har fortsat succesen på hest og rider også placeringer hjem ved bl.a. DM og NM. Til dagligt driver hun Klintholm Ridecenter sammen med Klaus Meldgaard.

Sarah underviser på alle niveauer og tager sig god tid til den enkelte rytter - også i forbindelse med opvarmningen. 

Praktisk info

Kurset foregår på Sønderborg Sportsrideklub, Huholt 17a, 6400 Sønderborg. Der vil blive redet ude på vores store 55 x 63 bane på vores nymalede stævnespring. Der vil også være en amatørfotograf tilstede under hele kurset. Der kan rides 1 eller 2 dage. Prisen for 1 dag er 500 kr. (for udefrakommende lægges 50 kr. til for brug af faciliteter). Prisen for 2 dage er 750 kr. (for udefrakommende lægges 50 kr. til pr. dag for brug af faciliteter). Man kan enten vælge at ride enetime på 30 min., eller 45 min. på hold af to. Springes der lavere højder, foreslås det, at man rider på hold. Prisen er den samme, om der rides på hold eller enetime.

Sidste frist for tilmelding er 22. marts og skal ske til Caroline Schultz på tlf. 29104220 eller via Facebook. Der betales også via Mobilepay til Caroline, og man er tilmeldt, når pengene er overført. Tilmelding er bindende. 

Restriktioner i forhold til corona

På grund af Covid-19 vil der være nogle restriktioner ved færdsel på SØS:

  • Kommer man udefra sadles der op og af ved traileren. Ingen færdsel i staldene.
  • Pga. herpes virus skal der to dage op til kurset tages temperatur på hesten. Hvis hesten har feber, skal det meddeles Caroline Schultz, og man vil blive afmeldt kurset.
  • Toiletter forefindes i forhallen, men der skal bæres mundbind, hvis man færdes indendørs.
  • Der må MAKS medbringes 1 hjælper pr. rytter.
  • Man skal opholde sig så kort tid som muligt på klubben.

Det vil være muligt at bestille en frokostpakke bestående af sandwich, drikkevare og en snack. Dette skal også bestilles senest 22. marts. 

Vi glæder os til at se jer! smiley

 

Læs mere

  

Alle nyheder