Nyheder

Læs det fulde arkiv af nyheder og historier fra Sønderborg Sportsrideklub

Seneste nyheder

 

Generalforsamling 2021

11-02-2021

Torsdag d. 11. marts kl. 19-21 inviterer Sønderborg Sportsrideklub, Forening Sønderborg Ridecenter og SØS' venner til årlig generalforsamling. 

Pga. de gældende COVID-19 restriktioner afholder vi mødet på Zoom. Der kan deltages både på computer og via app på telefon. Hvis man ikke har deltaget i et Zoommøde tidligere, så sørg for at logge på 5 minutter før. For at deltage skal I indtaste nedenstående ID. 

Zoom Meeting ID: 234 753 2219

Dagsordner sker i henhold til vedtægterne for hver forening. 

Du kan tilkendegive om du deltager via begivenheden på Facebook HER

Hvis man ønsker at se regnskab for Sønderborg Sportsrideklub inden generalforsamling, er det muligt ved at kontakte Joan Held på kasser-mailen. 

kasserer@sonderborgsportsrideklub.dk

Vi ser frem til generalforsamlingen. 

Læs mere

Corona retningslinjer pr. 6. januar 2021

10-02-2020

På baggrund af sundhedsmyndighedernes og regeringens udmeldinger af dags dato følger her de nye retningslinjer for ophold på SØS.

Udgangspunktet er fortsat ”rid og skrid”, og det forventes, at man overholder dette. Det betyder også, at der maks. må være én person pr. hest på SØS – medmindre der er lavet en særlig aftale med bestyrelsen. Det er ikke nu, at vi skal bruge tid på at være sociale med hinanden på rideskolen, det må – og kan vente.

Der må maks. være 5 personer samlet i en gruppe – dette gælder også ved ridning i hallerne og på udendørsbanen. Vi lukker derfor hver anden strigleplads og opfordrer til, at man sadler op i boksen, hvis det er muligt. Bemærk desuden, at afstandskravet er øget til minimum 2 meter.

Fordelingen på de forskellige områder, vil se således ud:

Alt indendørs undervisning er aflyst og indtil videre frem til 7. februar 2021.
Dette gælder både elevskolen og privatundervisning.

Undervisning er tilladt udendørs, men man skal fortsat være opmærksom på forsamlingsforbuddet. Underviseren tæller med i de maks. 5 personer – uanset hvor stor vores udendørsbane er.

Det er ikke tilladt at være tilskuer i ridehallerne eller på udendørsbanen, medmindre der af sikkerhedsmæssige hensyn er givet dispensation til dette hos formanden. Dispensation kan søges på mail: Formand@sonderborgsportsrideklub.dk

Rytterne har altid fortrinsret til at bruge banerne, og man vil som underviser eller evt. tilskuer kunne blive bedt om at forlade banen eller ridehallen, hvis det er nødvendigt. Vi er klar over, at det er skærpende for os alle, men det vigtigste lige nu er, at det er muligt for alle at motionere deres hest.

Vi vil derfor opfordre til, at HVIS man vil have undervisning, så bør det foregå i de tidsrum, hvor der er færrest på rideskolen og dermed færrest, der skal ride. Udgangspunktet bør være, at man ikke får undervisning lige nu. Hvis der alligevel planlægges undervisning, skal tidspunktet meldes ud i god tid, så andre ryttere kan planlægge derefter.

Der vil som udgangspunkt fortsat blive sat spring op i ridehallen onsdag og søndag, men tidsrummet vil også blive meldt ud i god tid, så det er muligt at planlægge, hvornår der kan rides.

Vi skal huske, at vi har to ridehaller, og vi vil opfordre til, at man evt. skridter til og af i den lille ridehal, så der er plads til alle i den store hal. Vi håber, at de af jer, som kan ride på andre tidspunkter end fra klokken 16-19, gør dette. På den måde kan vi minimere trafikken på SØS.

Det er desuden fortsat et krav, at der skal bruges mundbind ved al færdsel indendørs, bortset fra når man rider.

SØS målgrupperne er fortsat opdelt i tre afdelinger: Pensionærer, parter og øvrige medlemmer.

Pensionærer:

Indgang til stalden ved skridtbånd eller foderrummet. Hovedindgangen er forbeholdt elevskolen.

Som udgangspunkt én pensionær (fra 14 år) pr. hest ad gangen. Safety first – har man brug for en ekstra person med til håndtering af sin hest, kan man søge dispensation ved formanden (se ovenfor).

Parter:

Parterne har fortsat sin gang på klubben. De kommer 2-3 mand ad gangen i 2 timers intervaller. Hovedindgangen er forbeholdt dem.

Øvrige medlemmer:

Opsadling ved trailer eller hjemmefra. Indgang til SØS via døren ved skridtbåndet eller foderrummet.

Øvrige tilføjelser:

  • Maks. 2 personer i foder- og sadelrum
  • Ved brug af redskaber og trillebør, skal man spritte/vaske hænder før og efter brug. Alternativt er brug af handsker.
  • Vi opfordrer til at have sin egen håndsprit med i lommen da SØS ikke stiller det til rådighed. 
  • Cafeteriet er kun til brug for personalet. Der er ikke ophold for andre til og med d. 17. januar. Cafeteriet er aflåst efter personalets arbejdstid.
  • Brug af mundbind omfatter ikke personalet, når de er på arbejde.

Personalet og bestyrelsen er ikke Corona politi på SØS, men hvis disse retningslinjer ikke overholdes, vil dette alligevel blive italesat. Det betyder også, at vi forventer, at I hjælper hinanden med at huske på retningslinjerne, og det er tilladt at bede nogen om at forlade en zone, hvis de ikke bør opholde sig der.

Disse retningslinjer er ikke nogen vi har fundet på, men er nogen vi er pålagt af regeringen og sundhedsmyndighederne.

Med venlig hilsen

SØS' Coronaudvalg
(bestående af Tine Christensen, Betina Thomsen, Tayna Foss og bestyrelsen)

 

Læs mere

Springkursus med Sarah Møller Pedersen

19-11-2020

Sønderborg Sportsrideklub holder weekenden den 12.-13. december kursus med Sarah Møller Pedersen

Info om Sarah

Sarah har redet siden hun var 4 år og er nærmest født på en hest. Begge hendes forældre har været en stor del af sporten, og det samme blev Sarah, da hun allerede som 15-årig blev placeret både til DM, NM og EM for pony. Sarah har fortsat succesen på hest og rider også placeringer hjem ved bl.a. DM og NM. Til dagligt driver hun Klintholm Ridecenter sammen med Klaus Meldgaard.

Sarah underviser på alle niveauer og tager sig god tid til den enkelte rytter - også i forbindelse med opvarmningen. 

Praktisk info

Kurset foregår på Sønderborg Sportsrideklub, Huholt 17a, 6400 Sønderborg. Der vil blive redet i vores store lyse 30 x 60 ridehus på vores nymalede stævnespring. Der vil også være en amatørfotograf tilstede under hele kurset. Der kan rides 1 eller 2 dage. Prisen for 1 dag er 500 kr. (for udefrakommende lægges 50 kr. til for brug af faciliteter). Prisen for 2 dage er 750 kr. (for udefrakommende lægges 50 kr. til pr. dag for brug af faciliteter). Man kan enten vælge at ride enetime på 30 min., eller 45 min. på hold af to. Springes der lavere højder, foreslås det, at man rider på hold. Prisen er den samme, om der rides på hold eller enetime.

Sidste frist for tilmelding er 4. december og skal ske til Caroline Schultz på tlf. 29104220 eller via Facebook. Der betales også via Mobilepay til Caroline, og man er tilmeldt, når pengene er overført. Tilmelding er bindende. 

Restriktioner i forhold til corona

På grund af Covid-19 vil der være nogle restriktioner ved færdsel på SØS:

  • Kommer man udefra sadles der op og af ved traileren.
  • Der bæres mundbind i stalden, forhallen mm. når man ikke sidder på hesten.
  • Der må MAKS medbringes 1 hjælper pr. rytter.
  • Man skal opholde sig så kort tid som muligt på klubben.

Vi glæder os til at se jer! smiley

 

Læs mere

  

Alle nyheder