Udvalg

Stævneudvalg:

Hovedansvarlig: Anette Holm

• Spring: Anette Holm, Lotte Schultz, Anette Krogh, Johanne Krogh, Caroline Schultz og Frederikke PivBrinch Dam.

Mail: spring@sonderborgsportsrideklub.dk

• Dressur: Jonna Senger,  Ann Sofie Schultz, Christine Marie Senger, Inge Tylvad Andersen og Anette Jensen

Mail: dressur@sonderborgsportsrideklub.dk

Ungdom- og aktivitetsudvalg:

Shila Siemsen, Dorte Holdt-Hansen, Hanne Holk

Mail: Aktiviteter@sonderborgsportsrideklub.dk

Cafeterieudvalg:

På SØS er der et cafeteria-udvalg, der tager sig af indkøb, madlavning mm., i forbindelse med cafeteriet.

Cafeteriet er åbent i forbindelse med stævner og byder på varm mad, kaffe, sodavand, juice, pastasalat, sandwich, slik, og som regel også lidt til den søde tand som desserter (bl.a. har der tidligere været bondepige med slør og frugtsalat), og også kage. Til store stævner med tidlig start, er der også morgenmad.

Udvalget varierer fra gang til gang, men vi forsøger altid at have et ”standard-sortiment”, og så kommer der lidt nye ”overraskelser” fra gang til gang.

Cafeterie-udvalget består af:

Tanja Hinrichs