Undervisning

På Sønderborg Sportsrideklub udbydes der kompetent undervisning på alle niveauer inden for både spring og dressur.

Dressurundervisning hos berider Michael Ketelsen (tlf. 20450939):

SPRING GYMNASTIK MANDAG KL 18-19 (Holdundervisning)

DRESSUR TORSDAG KL 18-19 (Holdundervisning)

Pr hold 350 kr pr måned

Kontakt mig for tilmelding på ovenstående hold

ENETIMER                                                                   Pr gang 300 KR (+ evt. 30 kr. i facilitetsafgift)

Jeg tilbyder enetimer alle ugens dage

Jeg tager hest/pony i ridning både over længere tid og på dagsbasis.

Kontakt mig for tider og priser.

Dressurundervisning hos Christine Senger (tlf. 23701344):

Underviser i dressur på alle niveauer

Christine rider Intermediare 1 og har startet mange landsstævner bl.a. i Young Rider klasserne.

Christine er også interesseret i hjælp med ridning af ponyer/heste, samt at tage heste i ridning (uddannelse).

En halv times eneundervisning                                150 kr. pr. gang (+ evt. 30 kr. i facilitetsafgift)

Priser på ridning aftales individuelt med Christine.

Dressurundervisning hos Kristina Ammitzbøll ( tlf. 50533179):

Underviser i dressur på alle niveauer.

Kristina rider på para B-landsholdet og har senest deltaget i DM.

Der er mulighed for enetimer + holdtimer efter aftale med Kristina.

Dressurundervisning hos Victoria Kuusisto Pedersen ( tlf. 22294842):

Underviser i dressur på alle niveauer.

Victoria rider på landsholdet i dressur. Hun har haft tilknytning til Sønderborg Sportsrdeklub gennem hele sin ridekarriere.

Springundervisning hos Robin Grauff (tlf. XXXXXXXX):

Der afholdes springundervisning hver onsdag eftermiddag/aften. Holdene er niveau-inddelt og man rider i hold af 3-4 ryttere. Vi kan tilbyde optimale forhold til springning året rundt, da der i vinterhalvåret springes i vores store hal på 30 x 60 m, mens der i sommerhalvåret springes på vores store græsspringbane eller på vores store udendørs nyanlagte ridebane.

Prisen er 175 kr. pr. gang (+ evt. 30 kr. i facilitetsafgift). Her opkræves man forud for en måned ad gangen.

Såfremt man er forhindret i at møde op, kan man forsøge at sælge sin springtime til den pågældende dag - der er næsten altid nogen der er interesseret.

Skulle Robin blive forhindret og en springundervisning derfor aflyses, korrigeres dette i den efterfølgende måneds opkrævning.

Huholt 17 A, 6400- Sønderborg